Werkwijze

Mijn werkwijze

Waar voldoet een goede website aan?
Je bent op zoek naar een nieuwe website, top! Maar nu begint het pas. Want wat heb je aan een nieuwe website als die niets oplevert? Wat is het doel van jouw website? Is dat informeren of is dat activeren? Of is het toch vooral verkopen genereren? Het is belangrijk dat je vooraf over dit soort zaken nadenkt. Gelukkig kan ik je hierbij helpen!

De onderstaande tips hebben betrekking op websites in eigenlijk alle branches. Deze tips staan los van webshops. Bij een webshop is het namelijk overduidelijk dat de missie is om de bezoekers te laten bestellen.
1. Zorg voor een call to action.
Binnen het platform van GZIGN is het mogelijk om zogenaamde call-to-action buttons te plaatsen. Dit zijn knoppen die op een vaste plek in de structuur van je website komen. Deze knoppen vallen altijd op door de vorm, kleur en vooral de positie van de button. In die button plaats ik dan ook altijd een duidelijke call to action. Zoals: “Gratis proefpakket, klik hier!” of: “Meld je aan voor de nieuwsbrief”.
2. Geef de gelegenheid om te reageren.
Als men op die button heeft geklikt, willen ze uiteraard wel de juiste informatie krijgen. Geef die dan ook, maar denk ook vooral aan jezelf. Jij wilt tenslotte klanten genereren via je website toch? Zorg dan wel dat je de gegevens van die klanten kunt krijgen. Geef op iedere webpagina (waar relevant) de mogelijkheid tot het invullen van een formulier.
3. Scoor goed op Google met je website.
Het moge duidelijk zijn dat de kans dat je websitebezoekers krijgt, groter is als je bovenaan staat in Google. Dit is niet makkelijk maar dat begint met een goede basis; je website. Binnen je website bestaat de mogelijkheid om een aantal goede SEO (SEO = Search Engine Optimization ofwel website optimalisatie voor de zoekmachines) zaken te regelen. Zo kun je met een GZIGN website standaard een eigen SEO titel en SEO Meta Description meegeven. Die bepalen o.a. hoe jouw website er uit ziet in de zoekresultaten. Maak hier dan ook gebruik van!

Wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Laat je gegevens dan hieronder achter:

• Bedrijfsnaam:*
• Naam:*
• Telefoon:*
• E-mail:*
• Vragen / opmerkingen:
• Neem contact met mij op!
* velden zijn verplicht.

Scroll Up